Multiwallet iPhone 6/6s (Brun)

28731 Brown - billigamobilskydd.se

Beklager, dette produkt er forældet og ikke længere aktivt

Multiwallet med 14 kortlommer til iPhone 6/6s
Robust og rummelig mobiltaske som rummer alt dét du behøver; iPhone, kørekort, kreditkort og kontanter. Med kørekortslomme og rum til småmønter.
Materiale: PU læder/kunstlæder

Endelig en mobiltaske hvor du får plads til alle dine kreditkort, kørekort, medlemskort, mobil og kontanter. Multiwallet rummer alt du behøver at have med dig! Mobiltasken har hele 14 kreditkortslommer samt et rum til mønter som lukkes med lynlås. Tænk dig Multiwallet som en bog; på første side har du 4 kortlommer hvoraf én er kørekortlomme: en gennemsigtig lomme med et aflangt hul i midten hvor du let kan skubbe dit kort op når du skal bruge det (og det behøver ikke være dit kørekort som bor dér, det kan også være dit yndlings-kreditkort).
Midt imod skal din iPhone sidde. Den placeres i coveret som har en fastere bagside og sider af et blødt kunstlæder- materiale. Selvfølgelig er der hul til opladning, høretelefoner og kontrolknapper. Coveret hvor telefonen sidder kan tages ud af mobiltasken ved at trække coveret mod højre. På bagsiden af coveret sidder der en flap hvor der er også er plads til et kort. Så vil du ikke slæbe rundt på hele mobiltasken, så er det let at bare tage mobildelen og et enkelt kort med dig. Holderen monteres let tilbage i mobiltasken ved at skubbe flappen ind i lommen igen, fra højre mod venstre.
Hele denne del lukkes ved hjælp af tryklåsen som holder mobildel og kortdel sammen.
I midten af mobiltasken er der et rum til mønter eller andet som du gerne vil have lidt styr på. Rummet lukkes med lynlås.
Nu kommer vi så til mobiltaskens bagerste del. Her er tasken lukket med en trykknap. Når du åbner dén ser du at denne del åbnes opad i stedet for til siden. Hér har du yderligere 9 kortlommer.
Længst oppe på mobiltasken er der en lille mode-detalje; en guldfarvet ring hvor du selv kan præge din taske yderligere, hænge dine nøgler eller bare bruge ringen til at få et bedre greb om tasken.
Materialet er kunstlæder eller PU læder, altså ikke ægte læder. Tasken er robust og kan rumme en hel del samtidigt som den selvfølgelig beskytter din iPhone optimalt. Lynlås og trykknapper er guldfarvede, præcis som ringen længst oppe. Så nu er spørgsmålet bare: hvilken farve synes du bedst om?


Tak fordi du handler hos mobiltasken.dk – det er vigtigt med beskyttelse!

Tip om dette produkt

Udforsk mere som dette


0
0

Anmeldelser

Dette produkt har ingen anmeldelser

Skriv en anmeldelse om produktet

Samlet bedømmelse:


Personer som købte denne vare købte også