Vandtæt mobiltaske (Blå)

41658 Blue - Forever
129.00 kr
På lager (2 stk)   Leveringstid: 3-6 dage

Din ordre kan blive sendt om:

days
Days
Timer
Minutter
Sekunder

Vandtæt mobiltaske / mobilpose
Vandtæt mobilpose med halsrem og velcrobånd.
Posen åbnes og lukkes ved at vride de to greb længst oppe på posens plastdel. Grebene låser posen så den bliver vandtæt. 
På den sorte plastdel længst oppe er der et lille hul som du kan fæste halsremmen i når du vil have mobilen omkring halsen. 
På posens bagside finder du to aflange huller; dem bruger du til at trække velcrobåndet igennem når du vil sætte mobilposen på din arm eller en fastmonteret genstand. Vi anbefaler at du bruger velcro-båndet til at montere posen på en fast genstand. Det føles ikke helt stabilt når man har en større mobil siddende på armen med dette bånd. 
Når du bruger halsremmen som medfølger kan du have mobilen hængende rundt om halsen. Husk bare at være lidt forsigtig så du ikke hænger fast i noget. 
OBS! Denne mobilpose er ikke noget for mindre børn!!
Mobilposens bagside er gennemsigtig i den nederste del. Læg derfor mobilen i posen så mobilens kamera havner længst nede. Så kan du let tage telefonen op og bruge den som normalt når du har den rundt om halsen. Du kan også tage billeder gennem posen. Billedet af de to hunde (vores firma-hunde Hjalmar og Hjørdis) er taget gennem posen. Billedkvaliteten er lige så fin som når mobilen er ude i det fri. 
Posen passer mobiler som ikke er større end 7,4 x 16,2 cm. Mobilen som ligger i posen på billederne er en Samsung Galaxy Note 20, og større end dén kan mobilen altså ikke være.

Længde på halsrem: 37 cm
Længde på velcrobånd: 30 cm
Materiale: Plast
Farve på posen: Blå

Tip om dette produkt

0
0

Anmeldelser

Dette produkt har ingen anmeldelser

Skriv en anmeldelse om produktet

Samlet bedømmelse:


Personer som købte denne vare købte også