Elegant Case iPhone 15 Pro Max (Sort)

50577 Black - billigamobilskydd.se
229.00 kr
På lager (1 stk)   Leveringstid: 3-6 dage

Din ordre kan blive sendt om:

days
Days
Timer
Minutter
Sekunder

Elegant cover til iPhone 15 Pro Max
Her har vi noget, der er ud over det sædvanlige. 
Hvad der ved første øjekast ser ud til at være en almindelig håndtaske, er faktisk et mobiltelefoncover. 
Etuiet har mange kortpladser, syv i alt. 
I midten af mobiltasken er der et rum med lynlås, hvor du kan opbevare fx nogle pengesedler, mønter eller lignende.
Ydersiden af ​​etuiet er i et meget flot quiltet mønster, der er behageligt at holde i. 
Til denne mobiltaske medfølger håndledsrem men også en længere rem, der gør det muligt at hænge mobiltasken over skulderen som en taske.
Materiale: PU læder

 

Beskyt din mobil med stil!

Endelig er den ultimative kombination af stil, funktionalitet og beskyttelse ankommet til din elskede mobil! Vores eksklusive mobiltaske med syv kortpladser er det perfekte tilbehør til dem, der vil have alt på ét sted.

Med syv dedikerede kortpladser er dette etui en komplet løsning til det moderne individ, der altid er på farten. Aldrig mere skal du bekymre dig om at glemme dit bankkort, kørekort eller medlemskort – alt hvad du har brug for opbevares bekvemt og sikkert i din mobiltaske.

Dette etui er ikke kun praktisk, det er også utroligt elegant og stilfuldt. Designet med materialer af høj kvalitet og præcise mål, så den passer perfekt til din mobil, den giver ikke kun beskyttelse mod ridser og stød, men forbedrer også din enheds udseende.

Takket være dens smarte konstruktion behøver du aldrig gå på kompromis med komforten. Du har nem adgang til alle knapper, porte og kamera, mens du holder din telefon sikker og beskyttet i enhver situation.

Giv din mobil den pleje, den fortjener, og invester i dette etui i dag. Med syv kortpladser til din rådighed bliver din hverdag både glattere og mere stilfuld end nogensinde før! Beskyt, organiser og udstråle din personlige stil med vores mobilcover - bestil nu og tag din mobiloplevelse til næste niveau!

Tip om dette produkt

Udforsk mere som dette


0
0

Anmeldelser

Dette produkt har ingen anmeldelser

Skriv en anmeldelse om produktet

Samlet bedømmelse: