• Sveriges flagga   Norges flagga   Finlands flagga   Danmarks flagga
    • Fri fragt over 100kr
    • Personlig service
    • 30 dages fortrydelsesret
Søg

Huawei P30 - vi beskytter den for dig!

Velkommen til mobiltasken.dk
Vi har tilbehør og beskyttelse til såvel smartphones som til tablets og selvfølgelig kommer du også til at kunne finde noget hér der beskytter din Huawei P30 (ELE-L29) optimalt. 
Vores Skimblocker Magnet Wallet og Skimblocker Mobiltaske beskytter ikke bare din mobil men også dine kreditkort som ikke kan blive skimmede når de sidder i én af disse mobiltasker. Skimblocker eller RFID beskyttelsen sidder inde i selve tasken og er altså ikke synlig udefra ligesom coveret heller ikke bliver tungere af beskyttelsen. Men både din telefon og dine kort er altså bedre beskyttede med Skimblocker. 
Vi har selvfølgelig også beskyttelse til din mobilskærm. Vores skærmbeskyttelse af hærdet glas, beskytter din skærm mod både støv, ridser og vand samtidigt som touchfunktionen i skærmen ikke forringes af det ekstra glas. 
Vil du have et glas som går helt ud til kanten skal du vælge et Full Frame Glas. Du har lige så god beskyttelse med et almindeligt glas, det er kun udseendet rundt langs kanten som er lidt anderledes. 
Tak fordi du vælger mobiltasken.dk 

Sorter

Filtre
    Viser 33 produkter

    produktliste