• Sveriges flagga   Norges flagga   Finlands flagga   Danmarks flagga
    • Fri fragt over 100kr
    • Personlig service
    • 30 dages fortrydelsesret
Søg

Apple iPad Mini (2019) - husk beskyttelsen!

Velkommen til mobiltasken.dk
Apple iPad Mini (2019), iPad Mini 5 eller iPad Mini (5th Generation) - kært barn har mange navne, og hvorfor gøre det enkelt hvis man kan gøre det besværligt? 
På mobiltasken.dk har vi derimod gjort det enkelt. Du finder helt enkelt alt du behøver for at beskytte din Apple iPad Mini (2019) - uanset hvad du kalder den - lige her! 
Skærmbeskyttelse af hærdet glas er en vare vi gerne gør lidt ekstra reklame for. Helt enkelt fordi den giver en supergod beskyttelse af din skærm. Efter vores mening burde alle have en skærmbeskyttelse af hærdet glas på sin mobil eller tablet. Men dét er jo bare vores mening. Nu er det dig der skal have beskyttelse, og så er spørgsmålet hvad du foretrækker? Til denne model kan vi tilbyde dig et Covercase eller et 360 Cover. Begge covers giver din iPad en rigtig god beskyttelse, men 360 Cover er lidt "tykkere" end Covercase er hvilket mange synes virker lidt ekstra trygt. 
-Og så var der jo dét der med farverne.. for selvfølgelig har vi en masse farver du kan vælge imellem. Så er spørgsmålet bare hvilken farve du bedst kan lide?
Tak fordi du vælger mobiltasken.dk
#detervigtigtmedskyttelse

Sorter

Filtre
    Viser 6 produkter

    produktliste