• Sveriges flagga   Norges flagga   Finlands flagga   Danmarks flagga
    • Fri fragt over 100kr
    • Personlig service
    • 30 dages fortrydelsesret
Søg

Motorola Edge 30 Pro – vi beskytter den så godt vi kan!

Så var der sådan en Edge-telefon på markedet igen – herlig at bruge, svær at beskytte. Men vi skal gøre et ærligt forsøg på at beskytte din Motorola Edge 30 Pro så godt vi bare kan.
Som du sikkert forstår, er skærmen ganske udsat i og med den runder ret så kraftigt på siderne (deraf navnet Edge). Dét er dog ikke noget problem for vores mobilcovers og mobiltasker, de beskytter din mobil uden kruseduller, ikke noget problem. Når det kommer til skærmen får vi en lidt større udfordring.
Vi har gerne skærmbeskyttelse af såvel plastfilm som af hærdet glas på lager. Vi plejer at anbefale hærdet glas til alle mobilskærme, men lige når det kommer til en Edge-mobil kan det faktisk være nemmere at vælge en skærmbeskyttelse af klar plastfilm – gerne en Full Frame. Plastfilmen følger jo skærmen hele vejen imens et hærdet glas ikke giver sig det mindste. Dét betyder at medmindre man vælger en Full Frame Glas-beskyttelse, så er det almindelige glas ikke så bredt da det kun kan sidde fast på den flade del af skærmen.

Sorter

Filtre
    Viser 9 produkter

    produktliste