• Sveriges flagga   Norges flagga   Finlands flagga   Danmarks flagga
    • Fri fragt over 100kr
    • Personlig service
    • 30 dages fortrydelsesret
Søg

Nokia 9 PureView - husk beskyttelsen!

Velkommen til mobiltasken.dk
Hos os finder du altid tilbehør og beskyttelse til de nyeste mobiler og tablets. Og selvfølgelig har vi også tilbehør til Nokia 9 PureView. 
Hører du til dem der ikke vil tage fokus fra mobilen men bare vil have et så diskret cover som muligt? Så kan vores Ultra Thin TPU Cover være noget for dig. Det er lavet af supertyndt TPU plast som du kan bøje og vride. Materialet er gennemsigtigt, clear eller grå. Her får du et næsten usynligt cover som alligevel beskytter din mobils bagside og sider. 
Vores absolut bedste beskyttelse er vores egen Skimblocker Magnet Wallet. Den beskytter ikke bare din mobil men også dine kort, mod uauktoriserede transaktioner! Magnet Wallet er dessuden helt perfekt for dig som gerne vil kunne tage din mobil ud af sin taske men alligvel gerne vil have en beskyttelse som sidder hele tiden. Magnet Wallet er nemlig en to-delt mobiltaske hvor mobilen altid sidder i sit cover. Coveret har magneter i ryggen og kan derfor let sættes tilbage i mobiltasken eller op på køleskabet når du laver mad! 
Tak fordi du handler på mobiltasken.dk
#detervigtigtmedbeskyttelse

Sorter

Filtre
    Viser 8 produkter

    produktliste