Vandtæt mobiltaske / Waist Bag (Blå)

44556 Blue - Forever
129.00 kr
På lager (Mere end 10)   Leveringstid: 3-6 dage

Din ordre kan blive sendt om:

days
Days
Timer
Minutter
Sekunder

Vandtæt mobiltaske / mobilpose / bæltetaske / Cross Over taske

En vandtæt mobiltaske som du kan have rundt om livet eller som crossover-taske over skulderen. 
Tasken er vandtæt - så længe du bare husker at lukke den.
Mobiltasken lukkes med hjælp af hele 3 zip locks (du ved, den der lynlåsfunktion som man også har på zip-poserne i lufthavnen) samt en velcrolukning (dét vi kaldte for amerikansk lukning i firserne). 
Først lukker du de 3 zip locks, derefter ruller du posens øverste del sammen og lukker til sidst med velcro-lukningen. 
Nu kan du så enten sætte tasken fast rundt om livet eller have den som crossovertaske - se vores billeder for inspiration. 

Materialet på tasken er halv-gennemsigtigt plastmateriale. Det er ikke let at se skærmen igennem, så skal du læse dine sms'er er det en god idé at tage mobilen ud af tasken først. 
Eftersom tasken er ganske rummelig har du her plads til både mobil, nøgler, penge og læbestift (eller hvad du nu synes om at have med dig ud på vandet). 
Den vandtætte mobiltaske beskytter dine sager mod såvel vand som støv og sne, så måske vil du hellere bruge tasken når du står på ski eller er på safari i ørknen. Både din mobil og dine øvrige egendele er beskyttede uanset hvor du befinder dig. 

Tasken er også perfekt at have med når du er på musikfestival: den rummer jo alt du kan tænke dig at have med (kolde øl henter du jo i baren) og du risikerer ikke at dine sager bliver våde - så du kan fokusere helt på musikken. Dét er da nemt! 

Selve bæltet som tasken sidder i - dét som skal være rundt om livet eller over skulderen, er sort og lukkes med et robust klick-spænde. Bæltet kan justeres i længden og kan blive fra 79 cm til 106 cm. 
Materialet på bæltet er sort nylon. Klickspændet er af plast. 

Mål på indersiden: 21,5 x 18 cm

Ydermål (når tasken er udfoldet og ikke er lukket): 25 x 18,5 cm

Materiale på mobiltaske: Plast
Farve: Blå 

Tip om dette produkt

0
0

Anmeldelser

Dette produkt har ingen anmeldelser

Skriv en anmeldelse om produktet

Samlet bedømmelse: