• Sveriges flagga   Norges flagga   Finlands flagga   Danmarks flagga
    • Fri fragt over 100kr
    • Personlig service
    • 30 dages fortrydelsesret
Søg

Glasbeskyttelse HMD Pulse Pro / Pulse Plus

Køb dette produkt Glasbeskyttelse HMD Pulse Pro / Pulse Plus
pris 149 kr
Produkt tilgængelighed: På lagerLeveringstid: 3-6 dage

Din ordre kan sendes om

days
Dage
Timer
Måske noget for dig?
Sekunder

Find lignende produkter

Varenr: 51131 Glass

Produktbeskrivelse

ÅbenLuk

Produktbeskrivelse

Skærmbeskyttelse af hærdet glas / glasbeskyttelse til HMD Pulse Pro / Pulse Plus

- Modeltilpasset skærmbeskyttelse
- Beskytter mod revner i skærmen
- Beskytter mod stød
- Kun 0,33 mm tykt ! 
- Ingen bobler
- Let at anvende

Beskytter mod skader og ridser med et specielt forarbejdet glas. Selvom du skulle tabe enheden og skærmbeskyttelsen skulle gå i stykker, så kan du glæde dig over at den højst sandsynligt reddede din skærm! 

Glaset har en tykkelse på kun 0,33 mm, som holder enheden smal

Dette glas har en hårdhed på 8-9H - tre gange stærkere end almindelig PET-folie.
Selv skarpe genstande såsom knive og nøgler vil ikke ridse glasset så let. 

Med denne skærmbeskyttelse af hærdet glas får du ingen bobler på forsiden.
Skærmbeskyttelsen er også let at påføre. 

Nogle gange kan skærmbeskyttelsen opfattes som spejlvendt; det er den ikke. Nogle telefoner og tablets har både en sensor og kamera på forsiden,
men det er kun sensoren der har brug for et hul i skærmbeskyttelsen. Selfie kameraet behøver ikke noget hul. 

Sådan sætter du glasset på skærmen!
Sørg for at skærmen er ordentlig rengjort (pudseklud medfølger). Husk at bruge klisterpapiret
til at tage de sidste støvkorn væk. Selv et lille støvkorn ses under glasset, så det kan godt betale
sig at bruge lidt ekstra tid på dette!
Tag nu glassets beskyttelsesfilm væk, og hold glasset over skærmen. Når glasset er på rette sted over skærmen slipper du glasset. Se nu hvordan glasset næsten ”flyder ud” på skærmen. Glat eventuelle luftbobler ud mod kanten og væk med en flad genstand, eventuelt et kreditkort. 
Nu har din skærm den bedste skærmbeskyttelse du kan tænke dig!


Det kan godt betale sig at bruge lidt ekstra på skærmbeskytteren. Denne skærmbeskytter af hærdet glas beskytter effektivt din skærm mod ridser og vand.
Selvom du skulle tabe din enhed, og glasset ville revne - ja så kan du sikkert glæde dig over, at beskytteren stadig reddede din skærm!
I modsætning til plastfilm skærmbeskyttere er denne skærmbeskytter super nem at montere/påføre på skærmen. Når du har sikret dig at skærmen er ren og fri for støv, ja så er resten af ​​jobbet næsten færdigt! Skærmbeskytteren flyder mere eller mindre ned på skærmen af ​​sig selv. Enkelt og effektivt.
Simpelthen en billig og god beskyttelse til din skærm!


Hvilken skærmbeskytter skal jeg vælge?
På vores hjemmeside finder du både klar plastfilm og skærmbeskyttere af hærdet glas. Hærdet glas (og til nogle mobiltelefoner også Klar plastfolie) fås normalt både i almindelig størrelse og som Full Frame.
Og hvad er forskellen mellem disse? Vi skal forsøge at forklare dette for dig så godt vi kan. 

Vores Full Frame Skærmbeskyttelse lavet af hærdet glas er nu helt sorte på kanten. Vi viser altid med billeder præcis hvordan skærmbeskyttelsen ser ud på telefonen, så tag et kig på billederne inden du vælger beskyttelse.
At dette glas går helt ud til kanten er selvfølgelig rart. Men det kan være godt at vide, at netop dette også gør beskyttelsen mere følsom mod ydre påvirkninger.
Så hvis du rammer noget med din mobil kan en del af glasset (i den yderste kant) gå i stykker. Det har ingen betydning for selve den beskyttende effekt, din mobil har stadig en god skærmbeskytter, men æstetisk kan det være lidt forstyrrende at se på.

En normal skærmbeskytter af hærdet glas efterlader ofte et par millimeter hele vejen rundt. Nogle kunder foretrækker derfor en Full Frame skærmbeskytter af hærdet glas, hvor beskyttelsen går helt ud til kanten.
Men selvom vores almindelige hærdet glas skærmbeskyttere ofte efterlader et par millimeter ud mod kanten, foretrækker vi nok stadig denne variant (medmindre telefonen har ekstremt skrå kanter, for så virker en normal glas skærmbeskytter ikke, så anbefaler vi en Full Frame skærmbeskytter - enten af hærdet glas eller almindelig plastfilm).
Glasset dækker den flade overflade af din mobilskærm. Og da den ikke går helt ud til kanten er den ikke så eksponeret som en Full Frame skærmbeskytter. Så hvis du alligevel har tænkt dig at have et mobilcover eller en mobilpung på din telefon, så synes vi absolut at det er nok med en skærmbeskytter af hærdet glas, som også er billigere end en Full Frame skærmbeskytter i hærdet glas.


Hvis din telefon har ekstra skrå kanter, kan det være svært at beskytte den med en skærmbeskytter af hærdet glas. Så anbefaler vi normalt en Full Frame skærmbeskytter. Disse har vi både som klar plastfolie og som hærdet glas. Har du en mobiltelefon med skrå kanter og gerne vil have en skærmbeskytter lavet af hærdet glas, bør du vælge en Full Frame - ellers bliver du bare skuffet når du ser hvor smalt et normalt glas er (fordi det kun dækker den flade del af skærmen overflade). Når vi opdager at en mobiltelefon har ekstremt smalle glasskærmbeskyttere fjerner vi som regel disse fra vores sortiment, så hvis du kun finder Full Frame hærdet glas og Full Frame Plastfilm på siden med tilbehør til din mobiltelefon, så er det netop på grund af disse skrå kanter.

Men som sagt, tjek gerne billederne i vores annoncer, du kan ret tydeligt se hvordan skærmbeskytteren ser ud på netop din mobil.

 

Produktinformation

  • SKU:

    51131 Glass