• Sveriges flagga   Norges flagga   Finlands flagga   Danmarks flagga
    • Fri fragt over 100kr
    • Personlig service
    • 30 dages fortrydelsesret
Søg

Privacy Skærmbeskytter i hærdet glas Samsung Galaxy S21 FE 5G

Køb dette produkt Privacy Skærmbeskytter i hærdet glas Samsung Galaxy S21 FE 5G
pris 199 kr
Produkt tilgængelighed: På lagerLeveringstid: 3-6 dage

Din ordre kan sendes om

days
Dage
Timer
Måske noget for dig?
Sekunder

Find lignende produkter

Varenr: 51133 Privacy

Produktbeskrivelse

ÅbenLuk

Produktbeskrivelse

Privacy Skærmbeskytter i hærdet glas Samsung Galaxy S21 5G (SM-G991B)

 

- Modeltilpasset skærmbeskytter
- Beskytter mod revner i glasset
- Beskytter mod stød
- Privatlivsfilter - kun du ser indholdet på din skærm
- Ingen bobler
- Let at påføre

Skærmbeskytter af hærdet glas, med privatlivsfilter, Privacy.
Beskytter mod skader og ridser med et specialforarbejdet glas.
Glasoverfladen har en hårdhed på 8-9H, tre gange stærkere end almindelig PET-film.
Selv skarpe genstande som knive og nøgler vil ikke ridse glasset så let.

Med denne skærmbeskytter i hærdet glas får du ingen bobler på skærmen. Skærmbeskytteren er også nem at påføre.

Hærdet glas med privatlivsfilter Privacy er et produkt, der beskytter skærmen og forhåndsvisningen af ​​de viste data. Anti-Spy-funktionen er en mørklægningsstruktur indbygget i det hærdede glas. To-vejs filter beskytter skærmen fra alle sider mod at læse information fra skærmen fra en vinkel på 28°

Den forstærkede struktur af glasset reducerer ridser og skader fra utilsigtede stød. Det hærdede Privacy-glas har også en belægning, der er nem at rengøre.

 

Det kan godt betale sig at ofre lidt ekstra på en god skærmbeskyttelse. Denne skærmbeskytter af hærdet glas beskytter effektivt din skærm mod ridser og vand.

Selvom du skulle tabe din enhed, og glasset skulle revne - ja så kan du sikkert glæde dig over, at skærmbeskytteren i det mindste reddede din skærm!

I modsætning til skærmbeskyttere af plastfilm er denne skærmbeskytter supernem at montere/påføre på skærmen. Når du har sikret dig at skærmen er ren og fri for støv, ja så er resten af ​​jobbet næsten færdigt! Skærmbeskytteren flyder mere eller mindre ud på skærmen af ​​sig selv. Enkelt og effektivt.

Simpelthen en billig og god beskyttelse til din skærm!

 

 

Sådan monterer du glasset på skærmen!

For bedste resultat, sørg for at skærmen er ordentligt rengjort før du sætter skærmbeskytteren på. Alkoholserviet og rengøringsklud medfølger. Brug gerne også klisterlapper til at fjerne de sidste støvkorn. Det kan betale sig at tilføje lidt ekstra pulver til rengøringen; hvis der kun er et enkelt støvkorn tilbage på skærmen, vil dette være tydeligt synligt gennem glasset.

Fjern beskyttelsesfilmen og placer glasset over skærmen. Når glasset er hvor du vil have det, skal du forsigtigt slippe det ned på skærmen. Gnid ikke. Når du slipper glasset, vil du se at det ”flyder ud” på skærmen af ​​sig selv. Eventuelle luftbobler gnides ud mod kanten med f.eks. et kreditkort. Små luftbobler kan forsvinde af sig selv inden for 24 timer.

Nu har din skærm den bedste beskyttelse, du kan forestille dig!

 


Hvilken skærmbeskytter skal jeg vælge?

På vores hjemmeside finder du både klar plastfilm og skærmbeskyttere af hærdet glas. Hærdet glas (og til nogle mobiltelefoner også klar plastfolie) fås normalt både i almindelig størrelse og som Full Frame.

Og hvad er forskellen mellem disse? Vi skal forsøge at opklare dette for dig.

 

Vores Full Frame Screen Protectors lavet af hærdet glas er nu helt sorte på kanten. Vi viser altid med billeder præcis hvordan coveret ser ud på telefonen, så tag et kig på billederne inden du vælger din beskyttelse.

At dette glas går helt ud til kanten er selvfølgelig rart. Men det kan være godt at vide, at netop dette forhold også gør beskyttelsen mere kontaktfølsom. Så hvis du rammer noget med din mobil, kan en del af glasset (i den yderste kant) gå i stykker. Det har ingen betydning for selve den beskyttende effekt, din mobil har stadig en god skærmbeskytter, men æstetisk kan det være lidt træls at se på.

 

En normal skærmbeskytter lavet af hærdet glas efterlader ofte et par millimeter hele vejen rundt. Nogle kunder foretrækker derfor en Full Frame skærmbeskytter lavet af hærdet glas, hvor beskyttelsen går helt ud til kanten.

Men selvom vores sædvanlige hærdet glas skærmbeskyttere ofte efterlader et par millimeter ud mod kanten, foretrækker vi nok stadig denne variant (medmindre telefonen har ekstremt skrå kanter, for så virker en normal glasskærm ikke, så anbefaler vi en Full Frame skærmbeskytter - enten hærdet glas eller almindelig plastfilm).
Glasset dækker den flade overflade af din mobilskærm. Og da den ikke går helt ud til kanten, er den ikke så eksponeret som en Full Frame skærmbeskytter. Så hvis du alligevel har tænkt dig at have et mobilcover eller en mobilpung på din telefon, så synes vi absolut, at det er nok med en skærmbeskytter af hærdet glas, som også er billigere end en Full Frame skærmbeskytter i hærdet glas.

 

Hvis din telefon har ekstra skrå kanter, kan det være svært at beskytte den med en skærmbeskytter af hærdet glas. Så anbefaler vi normalt en Full Frame skærmbeskytter. Disse har vi både som klar plastfilm og som hærdet glas. Hvis du har en mobiltelefon med skrå kanter og gerne vil have en skærmbeskytter af hærdet glas, bør du vælge en Full Frame - ellers bliver du skuffet, når du ser hvor smalt et normalt glas er (fordi det kun dækker det flade skærmens overflade). Når vi bemærker, at en mobiltelefon har ekstremt smalle glasskærmbeskyttere, fjerner vi som regel disse fra vores sortiment, så hvis du kun finder Full Frame hærdet glas og Full Frame Plastfilm på siden med tilbehør til din mobiltelefon, så er det netop på grund af at den har disse skrå kanter.

Men som sagt, tjek gerne billederne i vores annoncer, du kan ret tydeligt se hvordan skærmbeskytteren ser ud på netop din mobil.

Hvis du gerne vil værne om dit privatliv, og vil sikre dig, at ingen ved siden af ​​dig læser med, når du skriver på din mobil, så er vores Privacy Screen Protectors lavet af hærdet glas det oplagte valg for dig! Så beskytter du både din mobilskærm og dit privatliv. To-vejs filter beskytter skærmen fra alle sider mod at læse information fra skærmen fra en vinkel på 28°– så behøver du ikke bekymre dig om, at personen, der sidder ved siden af ​​dig i toget, ser hvad du skriver. Hold udkig efter PRIVACY – det er glasset, som kun du ser igennem.

Produktinformation

  • SKU:

    51133 Privacy