• Sveriges flagga   Norges flagga   Finlands flagga   Danmarks flagga
    • Fri fragt over 100kr
    • Personlig service
    • 30 dages fortrydelsesret
Søg

Skimblocker Samsung Galaxy A20e XL Mobilcover (Sort)

Køb dette produkt Skimblocker Samsung Galaxy A20e XL Mobilcover
pris 229 kr
Produkt tilgængelighed: På lagerLeveringstid: 3-6 dage

Din ordre kan sendes om

days
Dage
Timer
Måske noget for dig?
Sekunder

Find lignende produkter

Varenr: 51142 Black

Produktbeskrivelse

ÅbenLuk

Produktbeskrivelse

Skimblocker by Coverin XL Wallet med 7 kortlommer til Samsung Galaxy A20e (A202F/DS)
Robust og rummelig mobiltaske som rummer alt dét du behøver; mobil, kørekort, kreditkort og kontanter. 
Med kørekortslomme
Mobiltasken har også standcase funktion
Materiale: PU læder/kunstlæder

Endelig en mobiltaske hvor du får plads til alle dine kreditkort, kørekort, medlemskort, mobil og kontanter. Skimblocker XL Wallet rummer alt du behøver at have med dig! Mobiltasken har hele 7 kreditkortslommer samt 2 rum til sedler. 
Tænk dig Skimblocker XL Wallet som en bog; på første side har du 3 kortlommer hvoraf én er kørekortlomme, altså gennemsigtig.
På modsatte side har du yderligere 4 kortlommer, og bag begge sider med lommer har du en lomme til kontanter. Bagerst i "bogen" skal din mobiltelefon sidde. Den placeres i coveret og bliver siddende dér. Der er selvfølgelig hul til kameraet i coveret. 
Volumeknapper og tænd/sluk knap er der en forhøjning over så du let ser hvor de sidder og kan betjene dem selvom telefonen sidder i coveret. 

Hvad er Skimblocker?
Skimblocker XL Wallet er udstyret med Skimblocker, også kaldet RFID beskyttelse / skimbeskyttelse / Skim Protection hvilket betyder at tasken beskytter dine kort mod skimming som desværre er blevet hyppigt forekommende i dagens samfund. Med vores Skimblocker XL Wallet skal dine kort være beskyttede mod ufrivillige transaktioner*

Observér at vores nye Skimblocker Mobiltasker nu har Standcase funktion; det betyder at du nu kan stille din mobil op i et skråt leje, når du vil kigge på film i din mobil. På bagsiden af coveret som mobilen sidder vil du kunne se at kun det halve af coveret sidder fast i mobiltasken. Dette er altså ingen fejl, det er dette som er selve standcase-funktionen. Din mobil er stadig lige så godt beskyttet som den altid har været i vores Skimblocker mobiltasker, men nu kan du altså også bruge den eftertragtede standcase funktion på disse modeller. 
På selve mobiltasken vil du også kunne se en "fold" på mobiltaskens bagside. Denne er til for at mobilen skal kunne stå i et skråt leje. Kig gerne på billederne i annoncen - så ser du hvad vi mener. 

*OBS! mobiltasken.dk påtager sig ikke ansvaret for kreditkort som er blevet udsat for skimming! 

Tak fordi du handler hos mobiltasken.dk – det er vigtigt med beskyttelse!

Produktinformation

  • SKU:

    51142 Black