• Sveriges flagga   Norges flagga   Finlands flagga   Danmarks flagga
    • Fri fragt over 100kr
    • Personlig service
    • 30 dages fortrydelsesret
Søg
Nyheder!

Skimblocker Samsung Galaxy S24 5G Magnet Mobilcover (Sort)

Køb dette produkt Skimblocker Samsung Galaxy S24 5G Magnet Mobilcover
pris 229 kr
Produkt tilgængelighed: På lagerLeveringstid: 3-6 dage

Din ordre kan sendes om

days
Dage
Timer
Måske noget for dig?
Sekunder

Find lignende produkter

Varenr: 51144 Black

Produktbeskrivelse

ÅbenLuk

Produktbeskrivelse

Skimblocker by Coverin Magnet Wallet til Samsung Galaxy S24 5G (SM-S921B/DS)
Med plads til mobiltelefon, kreditkort og pengesedler.
Fungerer som pung og etui til din mobil. Med 3 kortlommer og 1 rum til sedler.
Coveret som mobiltelefonen sidder i kan tages af; så du får både skal og pung i ét! Coveret er magnetisk og sættes nemt på pungen igen.
Materiale: PU læder

Hvad er Skimblocker?
Mobiltasken er udstyret med Skimblocker, også kaldet RFID-beskyttelse / skim-beskyttelse, hvilket betyder, at mobiltasken beskytter dine kort mod skimming, hvilket desværre er blevet mere og mere almindeligt.
Med vores Skimblocker Magnet Wallet bør dine kort være beskyttet mod ufrivillige transaktioner*

Dette er det perfekte etui til dem, der ønsker både et mobiltelefoncover og en mobilpung. Her får du begge dele i samme pakke, og til en rigtig god pris.
Mobiltelefonen er placeret i coveret som er udstyret med magneter. Pasformen er perfekt og coveret sidder derfor perfekt rundt om telefonen.
Coveret er let at montere i pungen, takket være de stærke magneter. Magneterne bør ikke udgøre nogen fare for dine kreditkort: de vil ikke blive afmagnetiseret!
Både cover og mobilpung er af robust og holdbar kvalitet. Begge har huller til kameraet, så du ikke skal tage din telefon op af pungen, når du for eksempel vil tage et billede.
Hvis du derimod ikke vil tage billeder med hele tegnebogen i hånden, kan du nemt fjerne din mobiltelefon, der stadig er i sit covr. Mobiltelefonen er så stadig beskyttet af det robuste cover den sidder i. Hér kører vi med livrem og seler! 
Pungen har 3 kortlommer, 1 rum til kontanter og magnetlukning. Heller ikke denne udgør nogen risiko for dine kreditkort.
Pungens materiale er PU-læder, altså ikke ægte læder. Den bliver dog blød og behagelig, jo mere du bruger den, ligesom ægte læder.

Observér at vores nye Skimblocker Mobiltasker nu har Standcase funktion; det betyder at du nu kan stille din mobil op i et skråt leje, når du vil kigge på film i din mobil - altså imens din mobil stadig sidder i sin mobiltaske. På selve mobiltasken vil du kunne se en "fold" på mobiltaskens bagside. Denne er til for at mobilen skal kunne stå i et skråt leje. Kig gerne på billederne i annoncen - så ser du hvad vi mener. 
Din mobil er stadig lige så godt beskyttet som den altid har været i vores Skimblocker mobiltasker, men nu kan du altså også bruge den eftertragtede standcase funktion på Skimblocker mobiltaskerne. 

*BEMÆRK! mobitasken.dk tager intet ansvar for kreditkort, der har været udsat for skimming!

Produktinformation

  • SKU:

    51144 Black

Andre har også købt